topbar

Erikoishoidot

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Cryonic-superkylmähoito  -78°

Ylipainekylmällä hoitotuloksia nopeasti ja miellyttävästi.

Kylmäshokki tehokas hoito akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa, suihkutetaan suoraan hoidettavalle alueelle. Kivun tunne katoaa ja lihakset rentoutuvat.

Hoitokohteina mm. epicondyliittivaivat, venähdykset, murtumat, sijoiltaan menot, jänne- limapussin tulehdukset, turvotukset, iskiasvaivat sekä leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa kivun hoidossa.

Hinta fysioterapiahoidon yhteydessä annettuna hoitohinnan lisäksi 10€, pelkät Cryo-käsittelyt I käynti 30 min 52€, myöhemmät käynnit 15 min 25€.

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Verterac-hoito

Erinomainen apu välilevyjen ja muiden tuki- ja liikuntaelinten aiheuttaman alaselkäkivun aktiivisessa kuntoutuksessa. Hoidon aikana kuntoutuja voi kävellä tai suorittaa aktiivisia harjoitteita. Vertetrac on selän kiputilojen hoidossa vaihtoehto konevedolle.

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Multi-Traction liikehoitopöytä

Mobilisaatiomanipulaatiokäyttöön suunniteltu tehokas liikehoitomenetelmä. Hoidettavaa liikutellaan hoitopöydän avulla ja hoito voidaan kohdentaa tarkasti haluttuun kohtaan.

TerapiMaster

Monipuolisia hoitoja / harjoitteita TerapiMastersilla, esim. leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa. Selän, lonkkien, olkapäiden ja niskan fysioterapian toteuttamisen apuna.

Faskiamanipulaatio

Faskiamanipulaatio perustuu faskiapisteisiin ja niiden kitkamaiseen manuaaliseen hankaamiseen, faskiamanipulaatiota käytetään faskioiden kiputilojen ja toimintahäiriöiden hoidossa.

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Kinesioteippaukset

Kinesioteippauksella voidaan  lievittää kipua, lisätä nivellikkuvuutta,ohjata nivelen toimintaa ja tarvittaessa tukea niveltä toiminnallisesti.