topbar

Erikoishoidot

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Cryonic-superkylmähoito  -78°

Ylipainekylmällä hoitotuloksia nopeasti ja miellyttävästi.

Kylmäshokki tehokas hoito akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa, suihkutetaan suoraan hoidettavalle alueelle. Kivun tunne katoaa ja lihakset rentoutuvat.

Hoitokohteina mm. epicondyliittivaivat, venähdykset, murtumat, sijoiltaan menot, jänne- limapussin tulehdukset, turvotukset, iskiasvaivat sekä leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa kivun hoidossa.

Fysioterapiahoidon yhteydessä annettuna hoitohinnan lisäksi 10€, pelkät Cryo-käsittelyt I käynti 30 min 55€, myöhemmät käynnit 15 min 25€.

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Verterac-hoito

Erinomainen apu välilevyjen ja muiden tuki- ja liikuntaelinten aiheuttaman alaselkäkivun aktiivisessa kuntoutuksessa. Hoidon aikana kuntoutuja voi kävellä tai suorittaa aktiivisia harjoitteita. Vertetrac on selän kiputilojen hoidossa vaihtoehto konevedolle.

 

Mikkelin Fysioterapia Oy

Multi-Traction liikehoitopöytä

Mobilisaatiomanipulaatiokäyttöön suunniteltu tehokas liikehoitomenetelmä. Hoidettavaa liikutellaan hoitopöydän avulla ja hoito voidaan kohdentaa tarkasti haluttuun kohtaan.

TerapiMaster

Monipuolisia hoitoja / harjoitteita TerapiMastersilla, esim. leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa. Selän, lonkkien, olkapäiden ja niskan fysioterapian toteuttamisen apuna.

Faskiamanipulaatio

Faskiamanipulaatio perustuu faskiapisteisiin ja niiden kitkamaiseen manuaaliseen hankaamiseen, faskiamanipulaatiota käytetään faskioiden kiputilojen ja toimintahäiriöiden hoidossa.